Maatregelen i.v.m Corona!!

Gelieve even uw aandacht!!

Beste klanten, zo lang het mogelijk is werken wij gewoon door, wel nemen we de nodige maatregelen zodat besmettingsgevaar tot een minimum beperkt wordt. De salon wordt extra goed ontsmet en ik schud voorlopig geen handen. Ik zal nog vaker mijn handen wassen. Wilt u liever uw afspraak verzetten graag op tijd bellen a.u.b. (minimaal 48 uur van tevoren, liever nog eerder, zodat ik de mogelijkheid heb om op uw plekje iemand anders in te plannen.)

De behandeling kan mogelijk wat langer duren dan u gewend bent, omdat we met minder mensen werken op het moment, en ook wij met de aanwezige mensen op gepaste afstand van elkaar moeten blijven, we hopen op uw begrip hiervoor. Mocht het zo zijn dat wij onze werkzaamheden neer moeten leggen, nemen we persoonlijk contact met u op, dus zorg dat we uw juiste gegevens hebben.

Regels bij uw bezoek aan de trimsalon:

  • Blijf in het gangetje wachten a.u.b.!!!(niet de trimsalon in lopen dus) met brengen van de hond: Blijf in het gangetje totdat ik u gezien hebĀ  (klop evt. even op de deur) en wacht evt buiten totdat ik de hond vast heb (zodat deze niet kan ontsnappen);
  • Kom niet met meer mensen dan nodig is;
  • Houd uw bezoek zo kort mogelijk!;
  • Kijk of er geen klant binnen staat, anders graag even buiten wachten tot deze klant weer buiten is;
  • Houd altijd gepaste afstand!!! (minimaal 1,5 meter);
  • Heeft u klachten: Laat dan iemand anders uw hond brengen iemand anders laten brengen!! Of verzet de afspraak. Geen risico nemen a.u.b.!!

Ik vind dit ook vervelend, maar het is voor nu helaas niet anders.
Uiteraard zullen we net als altijd goed voor uw trouwe viervoeter zorgen.

Met deze maatregelen hopen we dat iedereen gezond blijft!
Ik dank u voor uw begrip en medewerking.

Met vriendelijke groet,

Suzanne